Juoksu- ja Maratonkoulut

Juoksuklubi

Juoksuklubi on tarkoitettu kuntojuoksijoille, jotka haluavat harjoitella ryhmässä ja kaipaavat monipuolisuutta ja säännöllisyyttä omaan harjoitteluunsa. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Oman kunnon riittävyyttä ei tarvitse pohtia, Juoksuklubi sopii kaiken kuntoisille lenkkeilystä innostuneille. Liikkeelle pääsee vaikka hölkkää ja kävelyä yhdistäen.

  • Mukaan voi tulla myös kesken kauden

Tutustu lisää ja ilmoittaudu Juoksuklubiin tästä!


 

Kuntojuoksuvalmennus

Henkilökohtainen kuntojuoksuvalmennus on tarkoitettu aivan aloitteleville kuntojuoksijoille, puolimaraton- tai maratonharrastajille.  Valmennuspaketit tarjoavat opastusta omaan harjoitteluusi sekä vinkkejä juoksutekniikan kehittämiseen taloudellisemmaksi niin, että kilometrit taittuvat entistä jouhevammin.

  • Tiedustele vapaita aikoja!

Tutustu lisää ja ilmoittaudu tästä!


 

Puolimaratonkoulu

Tutustu uudistuneeseen Puolimaratonkouluun! Puolimaratonkoulun koulun lähtötasoksi riittää, että jaksat itse sitoa lenkkarinnauhat, sekä tulla paikalle iloisin ja motivoitunein mielin. Ryhmän harjoitukset toteutetaan yhdessä Juoksuklubin kanssa kahden vetäjän voimin. 

  • Maratonkoulun treenit alkaa to 6.10.  klo 18.30-20.00
  • Ilmoittautuminen 04.10.2016 mennessä

Tutustu lisää ja ilmoittaudu Puolimaratonkouluun tästä!


 

Juoksukoulu ALKU

Juoksukoulu ALKU on tarkoitettu sinulle, joka olet hölkkäharrastuksen ALKUtaipaleella tai vielä mietit uuden harrastuksen aloittamista, haluat virikkeitä ja innostusta omaan lenkkeilyysi. Juoksukoulu toteutaan usean vetäjän voimin ja liikkeelle voi lähteä vaikka sauvakävellen.

  • Juoksukoulu ALKU järjestetään seuraavan kerran huhti-toukokuussa 2017
     

Tutustu lisää ja ilmoittaudu Juoksukouluun tästä!