Reitti

Maratonin reitti (42,2 km)
 

Sama kuin reilu kympin (1/4 maraton), mutta neljä kierrosta. Uudelle kierrokselle lähdettäessä kierretään stadionin kautta.

Jokaisella kierroksella (yksi kierros 10,55 km) on kolme huoltopistettä.

½ maratonin reitti (21,1 km)
 

Sama kuin reilu kympin (1/4 maraton), mutta kaksi kierrosta. Uudelle kierrokselle lähdettäessä kierretään stadionin kautta.

Jokaisella kierroksella (yksi kierros 10,55 km) on kolme huoltopistettä.

1/4 osamaratonin reitti (10,55km)
 

Huoltopisteet ovat 3.4 km ja 6.8 km kohdalla sekä stadionilla. Huoltopisteet ovat myös ensiapupisteitä.

 

Reittiseloste (10.55 km):

Lähtö stadion 40m kohdasta reitille,  josta ramppia ylös ja suunnataan vasempaan Satamaradan polulle. Salpausselänkatua edetään kevyenliikenteen väylää ja liikenneympyrästä kadun yli suojatietä pitkin vasempaan Paasikivenkadulle kevyentienväylää. Kadun ylitys risteyksessä Stolberginkatu ja jatkuen kevyentienväylää Paasikivenkatua pitkin Kyösti Kallion kadulle kevyentienväylää ja oikeaan ennen Stolberginkatua.

Ylitetään Jalkarannantie liikenneympyrän oikealta puolen suoraan parkkipaikan kautta Kariniemenkadulle kevyentienväylälle. Ylitys suojatietä vasemmalle puolen Kariniemenpuistotien kohdalla, mistä Vesijärvenkadulla kadun ylitys puistopolulle kevyentienväylää Niemenkadulle ja ylitys oikealle puolen kevyentienväylälle. Suunnataan Laatikkotehtaankadulle ja ylitetään suojatietä vasemmalle puolen kevyentienväylälle.  

Jatketaan Haapalankadulle kevyentienväylää ja ylitetään Haapalanktu ja juostaan kevyenliikenteenväylää Niemenkadulle.
Tästä edetään Ruoriniemenkadulle ja rantapuistotielle. Ennen pianopaviljonkia käännytään vasempaan Casselinkadulle kevyentienväylää.

Vesijärvenkadun ylitys suojatietä edeten ja suoraan makasiinien takaa Pikku Veskulle, josta käännös oikeaan rannan puolelle. Jatketaan Jalkarannantien kevyentienväylää ravintola Lokin ohi. Jalkarannantien toiselle puolelle kevyentienväylälle ennen Rullakatua. Jalkarannantien ylitys Stolberginkadun  kevyentienväylälle, josta suunnataan Paasikivenkadulle. Kadun ylitys suojatietä Salpausselänkadulle  kevyentienväylää, josta siirrytään merkatulle ajoradalle kohti stadionia.

   

Reilu vitosen reitti (n. 5,6 km)
 

Alku on sama kuin pidemmillä reiteillä. Vesijärvenkadulta käännytään puistoalueelle, josta Piippupolkua pitkin kohti Sibelius-taloa ja Sibelius-talolta taas samaa reittiä pidemmän reitin kanssa maaliin.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Tiedotamme mahdollisista muutoksista osallistujille sähköpostitse.