Ryhmät

Yritykset, yhteisöt ja kaveriporukat!!!

Lahden Ahkeran juoksukoulujen kautta olemme saaneet huomata, että innostusta ja kiinnostusta hölkkäämiseen ja omasta kunnosta huolehtimiseen on valtavasti, kunhan kynnys lähteä mukaan on saatu tarpeeksi alhaalle.

Uusi Lahti -juoksu tarjoaa alennusta ryhmille, jokaisen täyden kymmenen ilmoittautujan jälkeen ryhmä saa yhden ilmaisen osallistumisen. Ja aina kun tulee 15 ilmoittautumista täyteen, niin ryhmä on ansainnut yhden ilmaisen juoksutreenin tai juoksemiseen liittyvän luennon + lyhyen treenin.

Jos yrityksessänne on asiasta kovasti kiinnostusta, niin voimme myös laskea tarjousta omasta useamman kerran juoksukoulusta kohti Uusi Lahti -juoksua.

 

Ohjeet ryhmien ilmoittautumiseen:

Jokainen 11. osallistuminen on ilmainen yrityksille (kallein osallistuminen), yhdistyksille tai kaveriporukoille. Jokainen osallistuja kuitenkin täyttää erikseen ilmoittautumisen, eli erillistä ryhmäilmoittautumislomaketta ei ole. TÄRKEÄÄ että jokainen ryhmään kuuluva henkilö täyttää seura/yritys kohdan samalla nimellä. Yhteyshenkilö voi halutessaan laittaa sähköpostilla laskutustiedot jos haluatte laskun. On myös mahdollista että jokainen maksaa maksun erikseen vaikka ryhmään kuuluukin.

Ryhmien viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.9. mennessä.

janne.harjula@lahdenahkera.fi